Ready® technologie

Overzicht

“Kunstgrasvezels met een eigen wil…
Wanneer u een natuurlijk grasveld van dichtbij bekijkt, zult u zien dat de grassprieten niet allemaal dezelfde richting opstaan. Iedere grasspriet zoekt zijn eigen richting omhoog. Met de ReaDY®-technologie is Royal Grass® erin geslaagd deze kenmerkende eigenschap van natuurgras perfect na te bootsen. Doordat iedere kunstgrasvezel zijn eigen “groeirichting” heeft, krijgt het kunstgras een realistische uitstraling die niet eerder mogelijk was bij kunstgras. De ReaDY®-technologie zorgt voor kunstgrassen die ongerepter, wilder en natuurlijker ogen dan gebruikelijk.

Wat is ReaDY®?

ReaDY® is de afkorting voor Realistic Directional Yarn. ReaDY® technologie brengt kunstgras tot leven. In de praktijk betekent dit dat iedere vezel een realistische eigen richting heeft. De vezels staan met ReaDY® letterlijk alle kanten op. Hierdoor krijgt het kunstgras een volstrekt andere aanblik dan kunstgrassen met vezels die stuk voor stuk dezelfde groeirichting hebben.

Royal Grass® heeft twee prachtige modellen in de collectie die gebruik maken van de innovatieve ReaDY®-technologie. Het populaire Royal Grass® Sense, dat met veel succes in 2016 werd geïntroduceerd, krijgt nu gezelschap van een kunstgras dat een in vergelijking iets kortere vezel heeft: Royal Grass® Wave.

Ready kunstgras

Royal Grass® Wave

Royal Grass® Wave is het nieuwste model in de collectie van Royal Grass®. Met een poolhoogte van 36mm zijn de vezels net iets korter dan die van Royal Grass® Sense. Door deze minder lange vezels, krijgt het kunstgras een heerlijk wilde uitstraling. Royal Grass® Wave lijkt op een grasmat die enkele dagen geleden gemaaid is.

Bekijk kunstgras

Royal Grass® Sense

Zoekt u een kunstgras met een wilde, onbeteugelde uitstraling? Dan is Royal Grass® Sense het meest geschikte model. Met een lengte van 52mm is de grasmat lang en weelderig. In combinatie met de natuurlijke groeirichting zorgt dit voor het ongemaaide uiterlijk van een grasveld in de vrije natuur.

Bekijk kunstgras

Royal Grass® Lush

Sommige vezels van Royal Grass® Lush hebben een natuurlijke geelbruine kleur, waardoor het kunstgras een warme, nazomerse uitstraling krijgt. Doordat de vezels (42mm) net iets dichter op elkaar staan, oogt de grasmat bovendien extra vol. Daarmee is dit de ideale grasmat voor iedereen die op zoek is naar een weelderig gazon.

Bekijk kunstgras

Waarom kunstgras met ReaDY®?

De ReaDY®-technologie zorgt niet alleen voor een ongekend realistisch uiterlijk, het heeft verschillende andere voordelen. Zo is kunstgras met vezels die een natuurlijke poolrichting hebben, mooi vanuit iedere positie. Dit in tegenstelling tot kunstgrassen met vezels die allemaal dezelfde richting opstaan. Dit komt doordat kunstgras er het mooist uitziet als men recht in de vezels kijkt en niet op de rug ervan. Voor een optimaal resultaat worden de meeste kunstgrassen daarom zo geplaatst, dat men de vezels van voren bekijkt vanaf de plek waar men het meeste zit. Vanuit andere posities ziet de grasmat er helaas minder mooi uit.

Doordat de vezels bij Royal Grass® Wave en Royal Grass® Sense allemaal een eigen “groeirichting” hebben, zien deze kunstgrassen er vanuit iedere positie prachtig uit. Bovendien is het makkelijker om naadverbindingen te maken als de vezels allemaal een eigen, natuurlijke positie hebben.

  • Iedere vezel een natuurlijke richting
  • Ongerepte en natuurlijke uitstraling
  • Altijd even mooi vanuit iedere positie
  • Minder strak
  • Perfect voor de mooiste tuinen en siergazons
  • Uw gazon ziet er natuurlijk uit

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!