Kunstgras kwaliteit

Overzicht

De kunstgras kwaliteit is in de loop der jaren enorm toegenomen. Door vooruitstrevende technieken te gebruiken heeft Royal Grass® een natuurlijk kunstgras weten te ontwikkelen, dat op het eerste oog niet van echt gras te onderscheiden is. Mede hierdoor is kunstgras ontzettend populair geworden. Wie wil er immers geen mooi, onderhoudsvriendelijk gazon, dat het hele jaar door gebruikt kan worden?

Door de enorm toegenomen interesse in kunstgras zijn er veel verschillende soorten kunstgras op de markt, ieder met hun eigen kunstgras kwaliteit en prijs. Het verschil in kunstgras kwaliteit tussen de verschillende kunstgrassen wordt vooral verklaard door de grondstoffen die gebruikt worden en het gehanteerde productieproces.

15 jaar productgarantie

Royal Grass® geeft een garantie van maar liefst 15 jaar op uw kunstgras. Deze garantie geldt voor alle gebreken die redelijkerwijs kunnen worden geweten aan de fabricage van de grasmat. De garantie gaat in op het moment van levering. Het is moeilijk om een indicatie te geven over hoe uw kunstgras er na verloop van tijd uit zal zien, omdat dit wisselt naar gelang de omstandigheden. Zo zijn de manier waarop het kunstgras wordt toegepast, de mate waarin het betreden wordt en de manier waarop men het kunstgras onderhoudt van invloed op de staat van de grasmat. Wel kan Royal Grass® u verzekeren dat het kunstgras minstens 15 jaar geschikt blijft voor het gebruik zoals bedoeld. Royal Grass® kan deze garantietermijn onderbouwen doordat het al 15 jaar ervaring heeft met het produceren van kunstgras en gedurende die periode een aantoonbare reputatie heeft opgebouwd.

Veiligheid kunstgras vezels

Veiligheid kunstgras is voor Royal Grass® minstens zo belangrijk als de kwaliteit en natuurgetrouwheid van de producten. Royal Grass® kunstgras is getest volgens de strengste Europese normen en volledig veilig verklaard. U kunt uw kinderen er dus zonder zorgen op laten spelen.

Kwaliteit gebruikte materialen

Als u besluit kunstgras te kopen is het daarom belangrijk u te verdiepen in de kunstgras kwaliteit van de diverse producten. Royal Grass® maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Hierdoor kunnen wij 15 jaar garantie geven. Daarnaast is kunstgras van Royal Grass® door de gebruikte technologie ontzettend veerkrachtig waardoor het niet plat gaat liggen als het betreden is.

Hoe sterk is het kunstgras

Alle kunstgrassen van Royal Grass® worden in het laboratorium uitgebreid getest op hun bestendigheid. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van het soort machine dat eveneens wordt gebruikt om kunstgras sportvelden te testen. De specialisten van Royal Grass® weten zodoende precies welke kunstgrassen geschikt zijn voor intensief gebruik, bijvoorbeeld voor speelplaatsen, schoolpleinen en openbare ruimtes.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!