Innovatie kunstgras

Topkwaliteit kunstgras door innovatie

Kunstgras van topkwaliteit: dat is het streven van Royal Grass® en om dat te bereiken wordt voortdurend gebruik gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. In de loop der jaren is het kunstgras dan ook sterk geëvolueerd en verschillende innovaties hebben gezorgd voor het meest natuurlijke kunstgras op de markt.

Al sinds 2003 focust Royal Grass® zich op het produceren van topkwaliteit kunstgras voor tuinen, speeltuin en de openbare ruimte. Iedere dag wordt ernaar gestreefd de kunstgrassen verder te verbeteren. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan onderzoek, zodat het kunstgras voelt en oogt als natuurlijk gras.

Belangrijke ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat Royal Grass® kunstgras nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden is. Zo maakt Royal Grass® gebruik van innovaties als V-shape®, MiNT® en ReaDY®.

Royal Grass® kunstgras innovatie

Veerkracht door de V-Shape®

In 2005 introduceerde Royal Grass® de gepatenteerde V-shape technologie voor haar exclusieve kunstgrassen. Door de V-vorm van natuurlijke grassprieten te kopiëren en iedere vezel te voorzien van een nerf in de lengte, oogt het kunstgras natuurgetrouw en blijft het beter rechtop staan.

Natuurlijke glans met MiNT®

Natuurlijk gras heeft microscopisch kleine nerven die in de lengte van het grassprietje lopen. Met de Micro Nerve Technology (MiNT®) worden deze natuurlijke nerven nagebootst. Hierdoor heeft Royal Grass® kunstgras meer veerkracht en minder onnatuurlijke glans.

Realistische look door ReaDY®

In een natuurlijk grasveld heeft ieder grassprietje zijn eigen positie. De laatste innovatie van Royal Grass®, de Realistic Directional Yarn (ReaDY®), zorgt ervoor dat ook de grasvezels in het Royal Grass® kunstgras licht gekroesd zijn en hun eigen positie hebben. Hierdoor is de uitstraling van ons kunstgras zeer natuurlijk.

Wij recyclen uw oude Royal Grass®

Royal Grass® beschouwt het als een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid om te kunnen garanderen dat uw oude grasmat niet op de alsmaar groter wordende plastic afvalberg eindigt. Daarom ontvangt u bij de aankoop van Royal Grass® kunstgras een terugname- en recycling garantie. Wanneer uw kunstgras aan vervanging toe is, kunt u gebruikmaken van de terugnamegarantie.

Voordelen Royal Grass®

  • Iedere vezel een natuurlijke richting
  • Ongerepte en natuurlijke uitstraling
  • Altijd even mooi vanuit iedere positie
  • Minder strak
  • Perfect voor de mooiste tuinen en siergazons
  • Uw gazon ziet er natuurlijk uit

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!