Kunstgras aanleggen

Hurk kunstgras heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en verdient het om vakkundig aangelegd te worden. Het leggen van kunstgras vereist echter de nodige kennis en kunde. Kunstgras laten leggen door ons als erkende specialist is de beste manier om er zeker van te zijn dat uw gazon zo strak mogelijk ligt.

Offerte aanvragen

Hoe werkt het

Hurk kunstgras bied u graag het totaalpakket aan

Bij kunstgras leggen moet u onder andere rekening houden met de ondergrond en de waterafvoer. Het gras dient op de juiste manier op maat gesneden te worden en het maken van de naadverbindingen is een uiterst secuur werk. De bij Royal Grass® aangesloten tuinspecialisten weten exact hoe zij ervoor kunnen zorgen dat uw grasmat perfect ligt.

Rekening houden met de ondergrond is van cruciaal belang bij het aanleggen van uw kunstgras. De ondergrond dient het gewicht te kunnen dragen en moet bovendien het water af kunnen voeren. Royal Grass® kunstgras is aan te leggen op vrijwel ieder soort bodem, van zandgrond tot balkons en dakterrassen. In sommige gevallen is het echter wel belangrijk vooraf enkele aanpassingen te doen.

Jaren lange ervaring met kunstgras

Een ervaren specialist legt uw kunstgras op de wijze die het best is voor het gras en neemt daarbij de ondergrond, het type kunstgras, de snijranden en verbindingen in ogenschouw. Hij zorgt dat het water goed wegloopt, dat de grasmat niet kan schuiven en houdt rekening met andere factoren die van belang zijn.

Offerte aanvragen

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!